RD-coördinaten raadplegen en invoeren

RD-coödinaten raadplegen

In elk kaartscherm op WrnPro vindt u rechts onderin de RD-coördinaten van de muiscursor. Zo kunt u snel en eenvoudig van elke plek op de kaart de coördinaten in het RDS-systeem aflezen.

RD-coödinaten invoeren

In de invoerschermen voor bezoek, monsterpunt en waarneming kunt u met de muis klikken op de RD-coördinaten. De weergave verandert dan in een miniformulier waarin u nieuwe RD-coördinaten kunt invoeren. Desgewenst wordt er direct een puntlocatie toegevoegd op het scherm.

Demonstratie met uitleg (filmpje)

Meer hulp nodig? Neem contact op Neem contact op